Logo

Česnek

Cesnek_3D new

Česnek vzbuzuje již od pradávna v lidech silné emoce – jedni jej milují, druzí nenávidí. Navzdory tomuto rozporu si v průběhu věků vybudoval takřka kultovní status, a to nejenom jako kulinářská ingredience, ale i jako přírodní lék, posilovač imunity a ochrana proti upírům i jiným zlým silám. Jeho charakteristická chuť a aroma, jež zvládnou dodat tolik potřebný „šmrnc“ téměř jakémukoli pokrmu, z něj udělala neocenitelnou součást každé spíže.

Díky 65 nápaditým receptům, které dala dohromady kulinářská publicistka Jenny Linford, se i vy naučíte vařit s mnoha druhy a odrůdami česneku, jež se liší velikostí, pronikavostí i barvou. V této knize naleznete jak prostá a vydatná jídla s uzeným česnekem, tak exotičtější a neotřelé pokrmy využívající medvědí česnek. Osvojte si a rozpoutejte sílu této zázračné ingredience.

349 Kč
Doporučená cena s DPH
Rok vydání
2018
Formát
190x235 mm
Jazyk
čeština
Vazba
vázaný
Počet stran
168
EAN:
9788073908539
Skladem
ISBN:
978-80-7390-853-9
Autor:
  • O autorovi
  • Dotaz

Jenny Linfordová je profesionální kulinářská spisovatelka žijící v Londýně a členka Spolku kulinářských spisovatelů. Je autorkou několika knih včetně „The Tomato Basket“, „The Creamery Kitchen“, „Great British Cheeses“ a „Food Lovers‘ London“, a hlavní editorkou knihy „1001 Restaurants You Have to Experience Before You Die“. Její knihy se objevily v mnoha novinách a časopisech, včetně Financial Times, Guardian, Time Out a The Times.

Dotaz na knihu
 *
 *
Políčka s hvězdičkou jsou povinná.
Související tituly
Vytisknout stránku Poslat odkaz na e-mail
highslide