Logo

Chytré jídlo

Chytre_jidlo_3D

Zdravé tipy a recepty, které vám prodlouží život 

Co jsou to chytré potraviny? Vědecký výzkum ukázal, že některé potraviny jsou obzvláště bohaté na univerzální základní prvky, tak důležité pro naše zdraví, jako jsou vitaminy, minerální látky, vlákniny a jiné "chytré" molekuly, které blahodárně působí proti stárnutí buněk. Tyto potraviny mohou přispět i k boji proti vzniku závažných onemocnění, jako je rakovina nebo kardiovaskulární a degenerativní choroby. Tyto látky se nacházejí například v červených pomerančích, borůvkách, špenátu, červeném zelí, malinách, rýži, celozrnných těstovinách, fazolích, bazalce, hlávkovém salátu chilli a kakau. 

Všechny tyto potraviny mají schopnost pozitivně ovlivňovat naše zdraví a jsou-li pravidelně konzumovány, nahradit farmaceutické doplňky stravy. Díky svým vlastnostem aktivují geny dlouhověkosti, které chrání organismus proti hromadění škodlivých tuků a snižují riziko vzniku chronických onemocnění. 

Kniha receptů je doplněna nádhernými fotografiemi a podrobnými popisy, jak „chytré" potraviny upravit, abychom si uvařili jídla bohatých barev i vůní. Dále jsou tu nutriční vlastnosti a nejlepší metody vaření jednotlivých surovin. Kniha je rozdělena do čtyř sekcí (snídaně, předkrmy, hlavní jídla, džusy a koktejly). 

Dopřejte svému organismu delší mládí a větší vitalitu.

399 Kč
Doporučená cena s DPH
Rok vydání
2018
Formát
190x260 mm
Jazyk
čeština
Vazba
Vázaný
Počet stran
168
EAN:
9788073906733
Původní název:
SMARTFOOD - HEALTHY TIPS AND RECIPES TO EXTEND YOUR LIFE
Skladem
ISBN:
978-80-7390-673-3
  • O autorovi
  • Dotaz

CINZIA TRENCHI, je naturopatka, novinářka na volné noze a fotografka. Spolupracovala na přípravě mnoha kuchařek pro nakladatelství po celém světě. Jako vášnivá kuchařka pracuje pro mnoho italských magazínů, zabývajících se regionální, tradiční, makrobiotickou i přírodní kuchyní. 

Dotaz na knihu
 *
 *
Políčka s hvězdičkou jsou povinná.
Související tituly
Vytisknout stránku Poslat odkaz na e-mail
highslide