Logo

Čokoláda

čokoláda
Pro všechny, kdo mají rádi čokoládu, jsou tu sladké, netradiční recepty,klasické i současné. Kirsten Tibballs, šéfkuchaři přezdívaná ,,australská královna čokolády“, provozuje školu pro domácí kuchaře, kteří chtějí ovládnout jemné umění čokolády a cukrářství. Její dlouholeté zkušenosti učitelky jí umožnily shromáždit tuto úžasnou sbírku receptů pro všechny, kteří si rádi dají něco sladkého na zub a kteří chtějí ohromit své přátele a rodinu pečlivě připravenými pokrmy z čokolády. Čokoláda je vždy hlavní ingredience každého receptu.
 
Recepty jsou rozdělené do tří kategorií: lehké, středně těžké a obtížné. Kirsten pečlivě krok za krokem popisuje celou přípravu a doprovází ji mnoha fotografiemi, takže budete mít dokonalý přehled o celé přípravě. Čokoládové brownies, sušenky s kokosem či malinami, čokoládové koláče, karamelová
nebo čokoládová pěna, čokoládový krém brulee, mléčné čokoládové medové pralinky... To je čokoláda! Svůdná, nádherná, nejlepší!
499 Kč
Doporučená cena s DPH
Rok vydání
2016
Formát
205x255 mm
Jazyk
čeština
Vazba
vázaný
Počet stran
264
EAN:
9788073904982
Původní název:
Chocolate
Skladem
ISBN:
978-80-7390-498-2
  • Ukázka z knihy
  • O autorovi
  • Dotaz
 
Kirsten Tibballs, „Královna čokolády", je jednou z nejvíce mezinárodně uznávaných cukrářek. Je ředitelkou a šéfkuchařem pečení na SavourChocolate and Patisserie School v Braunschweigu, Melbourne, kterou zároveň i vlastní (www.savourschool.com.au). Kirsten reprezentovala Austrálii na mistrovstvích světa cukrářů v Las Vegas, kde byla uznána jako nejlepší na světě v ruční výrobě
čokolády, stejně tak získala zlatou na olympijských hrách v pečení v Německu.
Seděla v porotě na Chocolate Masters v Paříži, Patisserie Grand Prix v Japonsku a The World chocolate Masters v Londýně. Kirsten pravidelně vystupuje v televizi a svými recepty obohatila mnoho kuchařek po celém světě.
Dotaz na knihu
 *
 *
Políčka s hvězdičkou jsou povinná.
Související tituly
Vytisknout stránku Poslat odkaz na e-mail
highslide