Logo

Džusy: jak hubnout - detoxikovat - zlepšit kondici - zůstat štíhlí a zdraví

Džusy: jak zhubnout - detoxikovat - zlepšit kondici - zůstat štíhlí a zdraví
Čerstvé džusy mají pozoruhodné účinky na lidský organismus. Zbavují tělo škodlivých látek a toxinů, podporují hubnutí, dodávají energii, posilují imunitu a přispívají přirozené kráse. Kniha „Džusy: jak hubnout – detoxikovat – zlepšit kondici – zůstat štíhlí a zdraví“ od známé výživové poradkyně Christine Bailey představuje více než 100 lahodných receptů na džusy a koktejly, které jsou rozděleny do tří jednoduchých, ale neuvěřitelně účinných dietních plánů. Džusová bleskovka na víkend vám pomůže zbavit se přebytečných kilogramů. Při Džusovém týdnu zeštíhlíte, vyčistíte si organismus a posílíte vitalitu. Džusy pro život vám pomohou optimalizovat zdravotní stav a dosáhnout dlouhodobého úbytku hmotnosti. 
 
V dalších kapitolách najdete Džusy pro krásu, které potlačí celulitidu, vyčistí pleť a zredukují vrásky. Energetické džusy posílí duševní a fyzickou výkonnost na celý den. A Džusy pro imunitu ochrání organismus před nemocemi.
 
Zodpovězením krátkého dotazníku zjistíte, který plán džusové diety je pro vás nejvhodnější. V úvodních kapitolách se dozvíte cenné informace o tom, kterých potravin se vyvarovat, jaké doplňky stravy užívat a jak cvičit. Najdete zde také přínosné rady týkající se odšťavňování.  Budete překvapeni, jak skvěle se budete cítit!
249 Kč
Doporučená cena s DPH
Rok vydání
2016
Formát
130x200 mm
Jazyk
čeština
Vazba
brožovaný
Počet stran
160
EAN:
9788073903251
Původní název:
The Juice Diet: Lose Weight*Detox*Tone Up*Stay Slim & Healthy
Skladem
ISBN:
978-80-7390-325-1
  • Ukázka z knihy
  • O autorovi
  • Dotaz
 

Christine je uznávaná výživová poradkyně, kuchařka a autorka s více než 18letou praxí. Má pověst vášnivé propagátorky zdravé výživy, její chutné a výživné recepty jsou připravované s láskou. Pro svou vysokou odbornost je vyhledávanou terapeutkou a konzultantkou.

Christine má široké akademické i vědecké vzdělání – je držitelkou dvou bakalářských titulů v oborech výživa a gastronomie. Pracuje v Ústavu funkční medicíny (IFM). Je členkou Britské asociace pro aplikovanou výživu a výživovou terapii (BANT), Rady pro doplňkové a přírodní stravování (CNHC) a je na seznamu terapeutů Národní zdravotnické služby (NHS). Její metody jsou založené na vědeckém výzkumu, na němž se také aktivně podílí, a její rady jsou cenné jak pro veřejnost, tak pro firmy v oblasti výživy a potravinářského výzkumu.

Christine sama dobře ví, jak je správný výběr potravin důležitý pro zdraví. Ve věku 26 let podstoupila závažnou operaci, když byla v 28. Týdnu těhotenství se svým prvním dítětem. Byla jí diagnostikována celiakie a byla nucena od základů změnit své stravovací návyky. Navíc, jejímu synovi bylo ve věku 2 let zjištěno vzácné autoimunitní onemocnění. Jeho symptomy se Christine podařilo zcela utlumit úpravou jeho stravy.

Christine pracovala jako konzultantka pro řadu firem a psala do novin. Má své vlastní kurzy vaření "Živiny", které zahrnují i lekce pro děti. Vyvíjí nové recepty a výrobky pro širokou škálu firem a pravidelně vystupuje v médiích v debatách o potravinách, výživě a fitness. Christine je inspirující kuchařka známá svým poutavým stylem a nadšením.

Dotaz na knihu
 *
 *
Políčka s hvězdičkou jsou povinná.
Související tituly
Vytisknout stránku Poslat odkaz na e-mail
highslide