Logo

Francouzská venkovská kuchyně

Francouzska_venkovska_kuchyne_3D

Poutavá cesta do ráje vína na francouzský venkov – z jednoduchých a lahodných receptů, doplněných 150 fotografiemi a příběhy inspirovanými životem obyčejných Francouzů.
Autorka se se svou rodinou přestěhovala na francouzský venkov, na opuštěný starý zámek v Médoc. Zde od bývalého majitele a vynikajícího kuchaře posbírala 100 lahodných, typicky francouzských receptů. Připravte si lahodné suflé z bílého chřestu, polévku Pot au Feu, čekanku se šunkou a soleným máslem nebo francouzský čokoládový dort.

499 Kč
Doporučená cena s DPH
Rok vydání
2017
Jazyk
čeština
Vazba
vázaný
EAN:
9788073901950
Původní název:
French Country Cooking: Meals and Moments from a Village in the Vineyards
Připravujeme
ISBN:
978-80-7390-195-0
  • O autorovi
  • Dotaz
  • Recenze

Mimi Thorisson je autorkou blogu, který je věnován francouzské kuchyně a jejím životě na francouzském venkově, kde žije s manželem, dětmi a hladkosrstým foxteriérem na starém zámku v St. Yzans v regionu Médoc.

Dotaz na knihu
 *
 *
Políčka s hvězdičkou jsou povinná.
Související tituly
Vytisknout stránku Poslat odkaz na e-mail
highslide