Logo

Grilování od A do Z (264 rad jak vařit na otevřeném ohni)

Grilovani_od_A_do_Z_3D
Kniha známé autorky kuchařek Lisy Atwood poslouží jako podrobná a srozumitelná příručka na správné grilování. Neobsahuje pouze recepty, ale kompletní informace o grilování a uzení. Je vhodná pro úplné začátečníky i pro mistry grilu.
 

Tato ucelená sbírka rad a receptů vám naservíruje vše potřebné, ať už pořádáte svou první barbecue párty, nebo grilujete a udíte dlouhé roky. Pomocí osvědčených návodů a technik se dozvíte, jak z vašeho grilu vytěžit maximum, čím vším se na něm dá topit a naučíte se připravovat výtečné omáčky a přílohy.

NÁČINÍ Od dřevěného uhlí, přes plyn až po otevřené ohniště; v této knize zjistíte, jaké náčiní a vybavení je pro grilování nejlepší. Dozvíte se, podle čeho zvolit správné palivo, jak si připravit potřebné náčiní a dokonce i postavit vlastní udírnu a rotisserii. 

TECHNIKY Zdokonalíte se v postupu přípravy dokonalého burgeru, naučíte se vybírat správné dřevo k uzení či bez problému ugrilovat rybu a oceníte stovky dalších zasvěcených rad od mistrů grilování z celého světa. 

RECEPTY Od nejjednoduššího grilovaného kuřete, přes vynikající filet mignon zabalený ve slanině až po grilované gaspačo; tato kniha přináší recepty pro všechny chuťové pohárky. Navíc obsahuje tipy, jak zkombinovat příchutě, připravit směsi koření na potírání a dokonce i koktejly jako báječné doplňky hlavních chodů.

399 Kč
Doporučená cena s DPH
Rok vydání
2017
Formát
190x240 mm
Jazyk
čeština
Vazba
Vázaný
Počet stran
232
EAN:
9788073905774
Původní název:
The Total Grilling Manual
Skladem
ISBN:
978-80-7390-577-4
Autor:
  • O autorovi
  • Dotaz
Lisa Chaney Atwood strávila formativní okamžiky dětství v blízkosti svého otce, který neustále něco připravoval na grilu. Její první vlastní gril byl Smokey Joe o velikosti 37 cm, za nímž následovala dlouhá řada roštů, grilů a udíren. V jejich žáru se zrodila láska k vaření, která přetrvává dodnes. Lisa, jakožto redaktorka, spisovatelka a vydavatelka pro Weldon Owen v San Francisku, produkovala řadu kuchařek a napsala i tři vlastní: The Art of Preserving (2010), The Cookbook for Kids (2010) a Kids Parties (2008).
Dotaz na knihu
 *
 *
Políčka s hvězdičkou jsou povinná.
Související tituly
Vytisknout stránku Poslat odkaz na e-mail
highslide