Logo

Lži o masu - Živočišná výroba jako zdroj nemocí

lži o masu

Maso je bohaté na bílkoviny, minerály a další důležité látky, které naše tělo potřebuje. Totéž platí pro mléko, vejce a ryby. Ale příliš mnoho masa je nekvalitního a znehodnoceného jeho výrobou. Rakovina, Alzheimerova choroba nebo diabetes – to jsou jen některé nemoci, které mohou být vyvolány konzumací masa.

Důvodem k nadměrné spotřebě masa je jeho nízká cena. A to není ten hlavní problém. Tím hlavním je, že většina masných výrobků pochází z průmyslové výroby. Chov zvířat je ovlivňován chemicky obohaceným krmivem a farmaceutickým průmyslem, což přispívá k rychlejšímu růstu zvířat.

Hans-Ulrich Grimm odsuzuje tyto praktiky výrobců masa, které používají k dosažení maximálního zisku a nikomu nevadí, že se k nám dostává nekvalitní a zdravotně závadné maso.

349 Kč
Doporučená cena s DPH
Rok vydání
2017
Formát
130x200 mm
Jazyk
čeština
Vazba
brožovaný
Počet stran
264
EAN:
9788073903671
Původní název:
Die Fleischlüge
Skladem
ISBN:
978-80-7390-367-1
  • O autorovi
  • Dotaz

Hans Ulrich Grimm, bývalý redaktor časopisu Spiegel, je známým autorem knih a potravinách a potravinářském průmyslu. Neúnavně upozorňuje na zdraví škodlivé důsledky průmyslové výroby potravin a na praktiky firem, které takto potraviny vyrábějí. Provozuje online „Dr. Watson, Der Food Detektiv“, společnost, která upozorňuje na nezdravé výrobky a firmy, které používají zdraví škodlivé postupy výroby potravin.

Dotaz na knihu
 *
 *
Políčka s hvězdičkou jsou povinná.
Související tituly
Vytisknout stránku Poslat odkaz na e-mail
highslide