Logo

Přírodní superjídlo pro děti a batolata

Prirodni_superjidlo_pro_deti_a_batolata_3D

Zajistěte svému dítěti co možná nejlepší start do života, že mu poskytnete stravu bohatou na nepostradatelné živiny, kterou navíc velmi rychle a snadno připravíte. Shazi Visram –  zakladatelka a generální ředitelka společnosti Happy Family Organics, jedné z nejrychleji rostoucích firem vyrábějící biopotravin v USA – a Cricker Azima, zakladatelka a generální ředitelka The Creative Kitchen vám nabízejí více než 70 osvědčených receptů výhradně přírodních ingrediencí. Recepty jsou určené pro děti od 4 měsíců do 3 let. Recepty pro kojence (4–12 měsíců) zahrnují jednoduchá rostlinná a ovocná pyré, včetně špenátového, mangového nebo pyré s quinoou nebo semínky chia. Recepty pro batolata (1–3 roky) zahrnují třeba avokádovou a kuřecí celozrnnou pizzu; rizoto ze třech druhů fazolí; pečeného lososa s hráškem a rýžovými kuličkami a mnoho dalších dobrot. Nechybí ani tipy na zdravé smoothies a dezerty.

349 Kč
Doporučená cena s DPH
Rok vydání
2018
Překladatel
Adam Steinz
Formát
210x235 mm
Jazyk
čeština
Vazba
vázaný
Počet stran
144
EAN:
9788073907303
Původní název:
The Happy Family Organic Superfoods Cookbook For Baby & Toddler
Skladem
ISBN:
978-80-7390-730-3
  • Ukázka z knihy
  • O autorovi
  • Dotaz
 
SHAZI VISRAM je uznávána pro svou podnikatelskou vizi a inovaci. Jejím posláním je mít pozitivní dopad na zdraví dětí, ochránit je před nástrahami okolí a poskytnout jim optimální stravu do prvních let života. Shazi je zakladatelkou, výkonnou ředitelkou a vrchní mámou organizace Happy Family, přední společnosti pro výrobu dětské stravy ve Spojených státech, jejíž produkty jsou dostupné ve více než 30 zemích. Stala se spoluautorkou knihy Happy Baby: The Organic Guide to
Baby’s first 24 months spolu s Dr. Robertem Searsem a Amy Marlow, MPH, RD, CDN. Časopis Babble ji vyhlásil jednou ze 100 maminek, které mění svět a president Obama ji označil za „rockovou hvězdu našeho hospodářství a vůdkyni, ze které si můžeme všichni vzít příklad.“ Má malého syna jménem Zane a v roce 2016 se jí narodila malá Asha.
 
CRICKET AZIMA je profesionální šéfkuchařka se zaměřením na vývoj receptů, testování, a vaření jak pro děti, tak i s nimi. Její kuchařka Everybody Eats Lunch vyšla v roce 2008 a její studijní
program pro školu vaření, Everybody Can Cook vyšel v roce 2014. Cricket založila společnost The Creative Kitchen, která organizuje kurzy vaření a velké rodinné akce, jako je například každoroční Kids Food Festival ve spolupráci s James Beard Foundation. Cricket vystudovala New Yorskou univerzitu a získala magisterský diplom v kuchařských studiích a kuchařském managementu. Cricket má syna jménem Kingston.
 
TARA DONNE je fotografka na volné noze. Vyrostla v kuchyni restaurace a její láska k jídlu je evidentní i z její fotografické práce pro časopisy jako Bon Appétit, Travel + Leisure a Country
Living. Její kulinářský deník Wild Apple se specializuje na sezónní bezlepkové vaření. Tara nafotila nespočet reklamních projektů pro klienty jako Nestlé, Barilla a Kellogg’s a byla editorkou pro Domino, Real Simple a Martha Stewart Living Omnimedia. Když se Tara zrovna nepohybuje ve své kuchyni
nebo ve studiu, ráda se toulá přírodou spolu se svým tibetským teriérem Clydem. 
Dotaz na knihu
 *
 *
Políčka s hvězdičkou jsou povinná.
Související tituly
Vytisknout stránku Poslat odkaz na e-mail
highslide