Logo

Vegetariánské burgery na všechny způsoby

Vegetarianske_burgery_na_vsechny_zpusoby_3D
Chutné, vzrušující a levné – vegetariánské burgery na všechny způsoby!
 
Svoláváme všechny vegetariány a vegany!
Už nikdy nebudete jíst obyčejné burgery.
Ale i vy ostatní – připojte se k večírku!
 
Ať už se vegetariánskými burgery živíte, dáváte si je čas od času nebo si jen toužebně přejete, aby existovala alternativa k těm gumovým, průmyslově zpracovaným mraženým burgerům v papírových krabičkách, kniha Vegetariánské burgery je přesně pro vás – taková, ze které budete chtít vařit každý den.
 
Autor Lukas Volger, který připravuje a jí vegetariánské burgery už od mládí, shromáždil více než třicet jedinečných, lahodných receptů na vegetariánské burgery, včetně:
- burgerů z červené čočky a celeru
- burgerů z tofu a mangoldu
- pečených falafelových burgerů
- burgerů z mrkve na thajský způsob
- burgerů z batátu s čočkou a kadeřávkem
- kukuřičných burgerů s rajčaty sušenými na slunci a kozím sýrem
 
Více než polovina receptů je veganská a/nebo bezlepková a najdete zde i něco navíc: bulky, přílohy, omáčky a náplně. Díky snadno dostupným surovinám bude hračka tyto recepty připravit. Široká škála chutí a koření uspokojí všechny chuťové buňky, ukojí každou touhu a nezklame při žádné příležitosti. A desítky fotografií, ze kterých se vám budou sbíhat sliny, nenechají nikoho na pochybách, že chutné vegetariánské burgery mohou skvěle i vypadat! 
 
„ Burgery Lukase Volgera jsou ze zdravých produktů, celozrnných potravin a čerstvých bylinek a koření – spojených v lahodnou kombinaci skvělých chutí. Tato působivá kniha je nejlepší kolekcí vegetariánských burgerů, jakou jsem kdy viděla, a je svěží odpovědí na průmyslově zpracované vegetariánské burgery.“
MARTHA ROSE SHULMAN , sloupkařka The New York Times
 
„Vynikající.... zejména mě zaujaly neotřelé kombinace bobů a zeleniny.“
TARA PARKER-POPE , The New York Times
 
„Tohle je fantastická kniha! Nikdy jsem nebyla fanynkou vegetariánských burgerů – ani slova „vegetariánský“, ani podivných vysušených placek se zvláštními chutěmi. Avšak Lukas Volger měl skvělý nápad: Vytvořit opravdové jídlo s opravdovou chutí – a burgery, kterým se svačinky z mikrovlnky nemůžou rovnat. V kuchařce Vegetariánské burgery vás může zaujmout mnohé, včetně lákavých příloh, dresinků a bulek! Letím do kuchyně.“
DEBORAH MADISON , autorka knih Vegetarian Cooking for Everyone a  The New Vegetarian Cooking for Everyone
399 Kč
Doporučená cena s DPH
Rok vydání
2017
Překladatel
Kateřina Hromádková
Formát
165x178 mm
Jazyk
čeština
Vazba
Vázaný
Počet stran
192
EAN:
978-80-7390-716-7
Původní název:
Veggie Burgers Every Which Way: Fresh, Flavorful and Healthy Vegan and Vegetarian Burgers-Plus Toppings, Sides, Buns and More
Skladem
ISBN:
978-80-7390-716-7
Autor:
  • O autorovi
  • Dotaz
LUKAS VOLGER je autorem dalších dvou kuchařek, Vegetarian Entreés That Won’t Leave You Hungry Bowl. Je také zakladatelem společnosti Made by Lukas nabízející prémiové vegetariánské burgery, která byla založena v roce 2013. Kromě toho je i ředitelem redakce časopisu Jarry, který vychází dvakrát ročně. Lukas Volger žije v newyorském Brooklynu.
Dotaz na knihu
 *
 *
Políčka s hvězdičkou jsou povinná.
Související tituly
Vytisknout stránku Poslat odkaz na e-mail
highslide