Logo

Vejce na sto způsobů

Vejce_na_100_zpusobu_3D

Vejce jsou nutričně nedocenitelnou součástí našich jídelníčků a nezáleží přitom na tom, zda je zařadíte do vašich snídaní, salátů, jestli je máte radši vařená, nebo je krájíte a připravujete z nich dresink, mícháte je do horké polévky nebo jsou nedílnou součástí vašich slaných koláčů a frittat. Vejce jsou zdrojem kvalitní bílkoviny. Vaječný žloutek i bílek jsou bohaté na nejrůznější živiny, přitom se nejedná o příliš drahou surovinu.

Tato kniha vám předkládá 100 zajímavých způsobů, jak vejce připravit, aby vás to nikdy nepřestalo nudit a abyste zazářili před nejednou návštěvou. Vejce natvrdo, naměkko, vejce ztracená i míchaná a mnohá další získají díky této publikaci zcela nový rozměr. Naučíte se je kombinovat do nečekaných kombinací, připravovat z nich pokrmy světové kuchyně, a dokonce z nich míchat i lahodné drinky, které uspějí na každém večírku. Vejce jsou neskutečně variabilní surovinou a o tom se díky této knize přesvědčíte i vy.

Pokud máte rádi vejce, tato kuchařka by ve vaší knihovně neměla chybět.

399 Kč
Doporučená cena s DPH
Rok vydání
2017
Formát
190x235
Jazyk
čeština
Vazba
Vázaný
Počet stran
168
EAN:
9788073901851
Původní název:
100 Ways with Eggs
Připravujeme
Předpokládané vydání: 28.8.2017
ISBN:
978-80-7390-185-1
Autor:
  • Dotaz
Dotaz na knihu
 *
 *
Políčka s hvězdičkou jsou povinná.
Související tituly
Vytisknout stránku Poslat odkaz na e-mail
highslide